Cyberpunk 2077: Egy moddernek köszönhetően már metróval is utazhatunk

Cyberpunk 2077: Egy moddernek köszönhetően már metróval is utazhatunk

Alapos munkát végzett a készítő, több metróállomás között utazva pedig akár Night City-t is megcsodálhatjuk.

Üzemképes állapotba került a Cyberpunk 2077 helyszínéül szolgáló Night City tömegközlekedési hálózata - egészen pontosan a metrórendszer az, melyet már igénybe vehetünk, köszönhetően a játék moddereinek. A városban így már az utazás ezen formáját is igénybe vehetjük, legyen a célunk akár az, hogy gyorsan eljussunk egyik helyről a másikra, akár ha csak fel akarjuk fedezni Night City-t.

A mod 19 állomást tesz elérhetővé, valamint a játék kezelőfelületével és irányításával is szépen összhangba került. Utazás közben pedig váltogathatsz a belső és külső nézetes kamera között, utóbbi teszi lehetővé, hogy körülnézhess a városban, miközben épp a következő állomás felé haladsz.

Az utazáshoz csak el kell menni valamelyik metrómegállóhoz, majd a biztonsági kapukon kell áthaladni ahhoz, hogy fel is szállhass a metróra. Innentől kezdve pedig minden ugyanolyan, mintha a valóságban utaznál: a különböző tájékoztató táblák, feliratok jelzik, hogy pontosan hova megy az adott járat, de a rádiót is hallgathatod út közben, az egered görgőjével pedig ülőhelyet is változtathatsz.

Ha szívesen kipróbálnád te is a modot, a Nexusmods oldaláról ingyenesen letöltheted.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!