Összejött az álom, a mousesports előléptette torzsit!

Összejött az álom, a mousesports előléptette torzsit!

Sok év munkája fizetődött ma ki torzsinak, a legnagyobb CS:GO játékosok ellen bizonyíthat.

Néhány hete már hallani lehetett róla, mi magyarok pedig már hónapok óta arról álmodozunk, hogy torzsi szintet lép a mouz berkein belül és az NXT-ből feljut a nagy csapatba. A mousesports fő csapata több, mint sikertelen évet tudhat maga mögött, ami után elkerülhetetlen volt a csere. Ropz már korábban bejelentette, hogy eligazol a csapattól, most pedig megjöttek az infók a többi cseréről is.

Pontosabban egyről, de számunkra ez a legfontosabb. A mai nappal a MOUZ bejelentette, hogy kispadra teszik acoRt, helyére pedig a MOUZ NXT magyar mesterlövésze, Torzsás "torzsi" Ádám kerül. 

Torzsi tehát belép a nagyok közé és mostantól a világ elitjével szemben bizonyíthat. Olyan csapatoknak mutathatja meg miként is szól a magyar AWP, mint a Liquid, a G2, a NaVi, a Fnatic vagy az Astralis.

Reméljük a felsorolt csapatok már félik is torzsi játékát, aki most DeadFox után újra magyarként küzdhet azért, hogy Majorre jusson, hogy matricája legyen a játékban és akár azért is, hogy Majort nyerjen a mousesports csapatával. Vele azonban még mindig nem teljes az új csapat, ropz helyére még kell valaki, aki az eddigi pletykák alapján JDC vagy akár NBK is lehet.

A mousesports jelenlegi felállása:

  • David "frozen" Čerňanský
  • Aurimas "Bymas" Pipiras
  • Christopher "dexter" Nong
  • Torzsás "torzsi" Ádám

Az új mouz első versenye az IEM Katowice, annak is a Play-In szakasza lesz, ahol február 15. és 16. között játszanak majd. Ha sikerül bejutniuk a legjobb 8 közé, február 17-től az IEM Katowice fő versenyén is szerverre léphetnek majd. Tartsatok velünk akkor is, hiszen teljes egészében élőben követjük majd a 2022-es IEM Katowicét az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!