Közös projekten dolgozhat a közeljövőben xQc az általa régóta követett sztárséffel

Közös projekten dolgozhat a közeljövőben xQc az általa régóta követett sztárséffel

Bár még csak néhány napja tart az idei év, könnyen lehet, hogy az esztendő legnagyobb kooperációja van készülőben.

Új szokás hódít mostanság a Twitchen, ennek köszönhetik a különböző főzőműsorok, vele együtt Gordon Ramsay is a nagyobb ismertséget és hírnevet - a skót szakács viszont mindezt úgy érte el, hogy arról ő mit sem tudott.

Az egyik legismertebb streamer, aki rendszeresen követi Ramsay műsorait, az Felix "xQc" Lengyel, akinek ezek tevékenysége megosztotta az embereket: van, aki szerint ezért kitiltást érdemelne, míg mások pont ellenkezőleg gondolják. Ami biztos: xQc nézettsége tovább emelkedett az utóbbi időben, ez pedig még jobban változhat.

A történet a január 2-i "Next Level Chef" résszel kezdődött. Az egyik versenyzőtől ugyanis megkérdezte Ramsay, hogy mivel foglalkozik, amire az azt válaszolta, hogy ő egy Twitch-streamer. A sztárséf erre reflexből csak annyit válaszolt: "Mi a fene az a Twitch?". A rövid klipet fel is kapta a Twitter népe, ez pedig magához Ramsayhez is eljutott, aki saját stílusához hűen fel is tette a kérdést: "Helló Twitch, elmondanád, hogy te mi vagy?". xQc kapott az alkalmon, és kommentben felajánlotta, hogy szívesen segít mindenben akár ingyen is.

Később a saját streamjén elismerte xQc, hogy a kommentje egy kicsit ciki volt, de aztán elmagyarázta, hogy "néha furcsa dolgokat is be kell vállalni ahhoz, hogy az ember előrelépjen". Ebben az esetben pedig úgy néz ki, sikerülhet is, ugyanis Ramsay válaszolt, elhintve egy potenciális együttműködést is, "felrobbantva" ezzel a Twittert.

Cikkünk megjelenésekor a kanadai streamer és a skót szakács együttműködése újabb szintre még nem lépett, xQc hozzáállását nézve viszont az lenne ezek után inkább a meglepetés, ha mégse lenne ezek után semmilyen közös munka.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!