Biztosan marad Twitchen Amouranth, amíg vannak utálói

Biztosan marad Twitchen Amouranth, amíg vannak utálói

A Twitch-streamer pont abból meríti az energiát, hogy ennyi embernek nem tetszik az, amit csinál.

A Twitch legnézettebb női streamere lett végül a 28 éves Kaitlyn "Amouranth" Siragusa 2021-ben, aki 4,9 millió követőre és 203 millió megtekintésre tett szert a platformon, így ott van a legnézettebb tartalomgyártók között. Saját bevallása szerint nézőinek nagy része viszont "gyűlöli" azt, amit ő csinál.

Azonban pont ez az, ami miatt nem fogja abbahagyni a streamelést. Ugyanis akik csak azt várják, hogy eltűnjön a platformról, ugyanazok adják számára az energiát és a motivációt minden nap, hogy még jobb legyen. Ahogy ő fogalmazott, amíg ezek az utálói is megvannak, sose fog visszavonulni.

"Nem fogok kiégni, mert a becsmérlőim csak kicsinyes megjegyzésekkel képesek megtalálni, tévedésuk bizonygatása pedig csak egy megújuló energiaforrás számomra" - magyarázta Amouranth.
"Szegényebb körülmények között nőttem fel, és ezt követően lettem sikeres az interneten. Viszont ha hagyom minden trollnak, hogy folyton azt mondják, hogy 'élvezd ki, míg tart', mert amikor 30 éves leszek (és kevesebb bevételem is lesz), csak nagyobb eséllyel fogok én is tönkremenni, ami miatt kerültem már egyszer olyan mély depresszióba, melyet hosszú idő alatt tudtam csak legyőzni.
Nem utálom azt, amit csinálok. Csak a zaklatásokat. Az az indokolatlan veszély, ami akkor jön, mikor csak a saját dolgaimat csinálom. Az összes női tartalomgyártó különböző mértékű zaklatásnak van kitéve, ha pedig mindezt élőben csinálják, ezek legextrémebb formái is bármikor előfordulhatnak."

Ami biztos, hogy Amouranth számára egy igazi hullámvasút volt a 2021-es év, a munkássága pedig sok vitát váltott ki a közösségben. Többek között ötször is kitiltották már a Twitchről, amely platform ráadásul a hirdetéseket is felfüggesztette a nő csatornáján, így ebből sem tud bevételt szerezni. Az egyes botrányok hatására ráadásul a Twitch még egy új kategóriát is létrehozott a Hot Tub streamek számára - sokan viszont már azt is megkérdőjelezték, hogy az ilyen tartalmaknak van-e egyáltalán helye a platformon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!