Visszatért NBK, méghozzá nem is akármelyik csapatba!

Visszatért NBK, méghozzá nem is akármelyik csapatba!

Mit szóltok az új MOUZ-hoz?

Egy ideje már rebesgették, hogy egy évnyi VALORANTos pletyka és találgatás után NBK újra visszatérhet a CS:GO-hoz. Sőt, az utóbbi hetekben már azt lehetett hallani, hogy a francia játékos a mousesports csapatával tárgyal. Most végre megérkezett a hivatalos bejelentés, NBK tényleg visszatér, tényleg a MOUZ-hoz.

A tavalyi eredmények egyértelműen azt mutatták, hogy a mousesportsnak valamin változtatnia kell, végül pedig a cserék mellett voksoltak. Ropz átigazolt a FaZe-hez, acoR kispadra került és edzőjüket is elveszítették. Most viszont máris kész az új csapat, és már első ránézésre is jobbnak tűnik, mint a tavalyi.

Torzsi olyan lehengerlően szerepelt a MOUZ NXT-ben, hogy előléptették és idén már ő játszik majd acoR helyén. Ugyancsak kiérdemelte a feljebblépést a MOUZ NXT edzője, sycrone, aki mostantól a nagy csapatot edzi. NBK-vel kiegészülve pedig egy ígértes alakulat állt össze a MOUZ égisze alatt, ami már hamarosan bizonyíthat is.

A mousesports új felállása:

  • David "frozen" Čerňanský
  • Aurimas "Bymas" Pipiras
  • Christopher "dexter" Nong
  • Torzsás "torzsi" Ádám
  • Nathan "NBK" Schmitt
  • Dennis "sycrone" Nielsen

Az új mouz első versenye az IEM Katowice, annak is a Play-In szakasza lesz, ahol február 15. és 16. között játszanak majd. Ha sikerül bejutniuk a legjobb 8 közé, február 17-től az IEM Katowice fő versenyén is szerverre léphetnek majd. Tartsatok velünk akkor is, hiszen teljes egészében élőben követjük majd a 2022-es IEM Katowicét az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!