A Tini Nindzsa Teknőcök is megérkezhetnek a Fortnite-ba!

A Tini Nindzsa Teknőcök is megérkezhetnek a Fortnite-ba!

Érdekesebbnél érdekesebb együttműködésekkel áll már elő az Epic Games.

Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy érdekesebbnél érdekesebb együttműködések történnek az Epic háza táján. Persze ezzel semmi probléma sincsen, hisz biztosan tudják hogy mit csinálnak, ha ezzel keresik a legtöbb  pénzt és a játékosok igényeit is kiszolgálják, akkor mindenki nyer. Azonban tényleg nagyon bizarr képet tud festeni, amikor Ariana Grande lelövi Master Chiefet és végül pókember menti meg az oldalról érkező Narutotól. Ehhez úgy tűnik társul még egy lázálom, ez pedig nem más, mint a Tini Nindzsa Teknőcök!

A 90-es évek egyik legnépszerűbb meséje épp nemrégiben került be a Smite-ba is és meg nem erősített információk szerint január 8-án már meg is kötötték a szerződést az Epic Games-szel is. Minden jel arra utal, hogy mint a négy testvér bekerül majd a játékba, de nem lepődnénk meg ha Szecska Mester is a Fortnite világában húzhatná fel a 90-eseket.

Sajnos mindez viszont még nagyon gyerekcipőben jár, gyakorlatilag semmi mást nem tudunk a fent említett információkon kívül. Kíváncsian várjuk, hogy végül mikor érkeznek meg Donatellóék, viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezt a szerződést az Epic a Paramount Pictures-szel kötötte, így akár egy Transformerses vagy egy South Parkos együttműködésnek sem lehet akadálya.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!