Bosszút állt csalfa barátnőjén, ezért a Capcom egy életre eltiltotta az e-sportolót

Bosszút állt csalfa barátnőjén, ezért a Capcom egy életre eltiltotta az e-sportolót

Ostoba magatartását felelőtlen módon kotyogta el, a komoly büntetés nem is maradt el a kiadó részéről.

Hazánkban nem számít olyan népszerűnek az e-sportban a bunyós játékok műfaja, azonban a világ bizonyos pontjain elképesztően sokan rajonganak érte. Nem csoda, hiszen sok látványos verekedős játék van a piacon, és a versenyeken a legjobbak parádés meccsekre képesek. Robson "robinho" Oliveira brazil játékos pedig pontosan ebben a stílusban találta meg a számításait, viszont most darabokra hullott a karrierje a saját blődsége miatt. Egy nem is olyan régen lezajlott Street Fighter V streamjében ugyanis olyan dolgokat fecsegett ki a nézőinek, amit nem kellett volna. Kiderült a mondandójából, hogy csúnya bosszút állt korábbi barátnője miatt, mivel az megcsalta őt. A sztori szerint éppen ezért találkozóra hívta a leányzót, majd elég komoly mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Illuminált állapotban elmentek egy házhoz, de robinho további 8 haverjának is szólt, akik nem sokkal ezt követően meg is érkeztek. A részeg nővel pedig mindannyian lefeküdtek. A következő napon a lány kérdőre vonta párját, de ezt a brazil játékos úgy állította be, hogy bosszút állt a hűtlenség miatt.

Miután napvilágot látott ez a történet, futótűzként terjedt a neten, és rövid időn belül eljutott a csapatához is. A PATOZ Team azonnal felbontotta a szerződését vele, a brazil versenyekről kibannolták, illetve egy nemrég összehozott első helyét is elvették tőle, a nyereményt pedig a másodikként végző személy kapta. A hír a Capcomot sem kerülte el, és a kiadó szintén nem tétlenkedett. Az ő szankciójuk egy fokkal keményebb volt, egy életre eltiltották robinhot a saját vagy általuk szervezett rendezvényekről. Nem csak Brazíliára érvényes ez, hanem a világ minden pontjára, és olyan fontos eseményeket foglal ez magába, mint a Capcom Cup, a Capcom Pro Tour, vagy a Street Fighter League.

A japán kiadó azt is reméli, hogy a hatóságok is vetnek egy pillantást az ügyre, tehát még az is elképzelhető, hogy ennél is nagyobb bajba kerül az e-sportoló a saját hülyesége miatt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!