Aukciós ház: Milyen tankokat szerezhetünk meg?

Aukciós ház: Milyen tankokat szerezhetünk meg?

A World of Tanks aukciós háza január 14-án elstartol, mi pedig összegyűjtöttük nektek a legérdekesebb tippeket.

A World of Tanks januári nagy dobása nem más, mint az aukciós ház, ami a feketepiac azon elemeit vegyíti, ami talán a legtöbb játékos számára a legérdekesebbnek mondható, azaz a licitálás izgalmát és az újdonság varázsát. Arról, hogy az aukciós házról eddig mit tudunk, előző cikkünkben foglaltuk össze nektek, most pedig következzenek a legbiztosabb tippek. 

A Wargaming csupán egy pár perces videót tett közzé, de ezek alapján sok mindenre rájöhetünk. Az egyik, hogy valószínűleg három tízes, valamint két nyolcas tierű tank bukkan fel az aukció alatt. Továbbá a 113 Beijing Opera, a WZ-111 5A Qilin és az Object 268 V5 szinte biztosnak mondható. A további két tétel kérdőjel. A nyuszis könyvjelző lehet egyszerűen csak egy nagyon gyors tankra utal, mint például a Panhard EBR 75, de akár a nyúl és a teknős kalandjaira is lehet utalás, így pedig a Turtle Mk. I-re utalhat a készítők, -vagy egyszerűen csak az arany Type 59-ről van szó. Továbbá a boríték bár teljes mértékben kérdőjeles, de nem elképzelhetetlen, hogy AMBT-ről van szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.