Íme a Silent Hill Remake amit megérdemlünk, amire szükségünk van

Íme a Silent Hill Remake amit megérdemlünk, amire szükségünk van

Nektek melyik Silent Hill játék volt a kedvencetek?

Az én személyes kívánságlistámra minden évben felkerül a Silent Hill remake, de eddig sajnos minden évben csalódnom kellett. Ahogy rajongók tömegeinek is, akik anno az első négy Silent Hill játékon nőttek fel (a többi részről inkább ne is beszéljünk).

A helyzet azonban az, hogy a Konami immár évek óta ül a Silent Hill játékok jogain, amit maximum nyerőgépek gyártásához használnak. Nem sok esély van rá, hogy a közeljövőben új részt kapna a széria, esetleg remake kiadásokat a klasszikus epizódok, ezért a közösség inkább a saját kezébe vette az irányítást.

A Codeless Studio csapata Unreal Ungine 5-re kezdte el átülteni az 1999-es első részt, ami máris hátborzongatóan remekül fest. A játék ikonikus első perceit láthatjuk a pár napja közzétett a videóban, aminek hatására most méginkább szeretnénk, ha a Silent Hill remake kiadást kapna.

A gond az, hogy ez egy rajongói projekt, amit inkább a saját szórakoztatásuk céljából készítenek, nem feltétlen azért, hogy egyszer kész legyen az egész játék. A Silent Hill jogok miatt ez valószínűleg lehetetlen is volna, jó eséllyel, ha tovább folytatják a munkát és az első rész egyre több elemét, helyszínét alkotják újra UE5-ben, megjön majd a Konami banhammere és lecsap a projektre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!