Összevesztek párjával az Overwatchon, gyilkosság lett belőle

Összevesztek párjával az Overwatchon, gyilkosság lett belőle

Egy Overwatch meccs utáni vita vezethetett a tragédiához.

Kétségbeesett hívást kapott pár napja a detroiti rendőrség. Egy 31 éves férfi, Docquen Jovo Watkins azt jelentette be, hogy összevesztek párjával, dulakodtak és most a férfi eszméletlen. Mire a rendőrség kiért, sajnos Rory Teasley már nem lélegzett, kórházba szállítása után pedig már csak a halálát állapíthatták meg.

Watkins elmondása szerint a férfi csak aludt, miután összevesztek játék közben. A két férfi Overwatcht játszott. A 31 éves Watkinst őrizetbe vették, a rendőrség gyanúja szerint a két férfi összeveszhetett a játékon, majd Watkins álmában folythatta meg a kanapén alvó Teasleyt.

"Manapság sűrűn tapasztaljuk, hogy rengetegen nyúlnak az erőszakhoz, banális problémák megoldása helyett. Pedig ez egyszerűen elfogadhatatlan. Akik mégis ezt választják, felelőségre lesznek vonva." - nyilatkozta Michael Bouchard seriff.

Egyelőre nem tudni, hogy Watkins fogadott-e már ügyvédet, tárgyalását január 18-ára írták ki. Ott valószínűleg több részletet is a nyilvánosság elé tárnak majd a bűncselekményről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!