A hír igaz, nitr0 visszatért!

A hír igaz, nitr0 visszatért!

Hogy tetszik az új csapat?

Anno amikor berobbant a VALORANT, nem lehetett tudni, hogy vajon hány játékost csábít át a CS:GO közösségből. Végül páran átvándoroltak, de nem igazán a tier 1 játékosok. Akadt azért persze egy-két kivétel is. Nicholas "nitr0" Cannella például az első igazán legendás játékos volt, aki a Riot lövöldéje mellé tette le a voksát. Azóta 16 hónap telt el és úgy tűnik nitr0 megunta a VALORANTot.

Hetek óta hallani, hogy visszatérhet a CS:GO-hoz, ráadásul régi csapatához, a Liquidhez. Anno nitr0 tagja volt a talán legsikeresebb Liquid felállásnak, amelyik felvette a versenyt az aranykori Astralisszal, sőt, meg is törték a dánok uralmát. Sok szép bajnoki címet húztak be és az Intel Grand Slam 2. szezonját is rekord gyorsasággal nyerték meg.

Most pedig végre megjött a hivatalos bejelentés, nitr0 tényleg visszatért!

Az új Liquid ezennel készen áll a játékra. Összeállt az új csapat és máris javában készülnek első idei versenyükre. Az új TL első megmérettetése a 2022-es BLAST Premier Spring Goups versenye lesz, amit teljes egészében élőben követhettek majd az esport1tv Twitch csatornán január 28. és február 6. között.

A Team Liquid új felállása:

  • Jonathan "ELiGE" Jablonowski
  • Keith "NAF" Markovic
  • Joshua "oSee" Ohm
  • Richard "shox" Papillon
  • Nicholas "nitr0" Cannella
  • Eric "adreN" Hoag (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!