Oskar megunta a SINNERSt és új csapatba igazolhat

Oskar megunta a SINNERSt és új csapatba igazolhat

Nem biztos, hogy ez volt az új cserék között a legjobb döntés.

Álomszerű volt a SINNERS csapata. Frissen alakulva, minimális cserék után egy összetartó stabil ötöst tudhattak magukénak, egy teljesen cseh felállást, ami szépen fejlődött és végül már az ESL Pro League-ben is szerephez jutottak. Oskar 2020 decemberében csatlakozott a SINNERShez, azóta pedig a csapat egyetlen játékosát sem cserélte le. Egyszer azonban minden végetér, a cseh AWP-s pár napja elköszönt társaitól.

Meglepően a semmiből jött a bejelentés, bár az tény, hogy a SINNERS remekül kezdte 2021-et, az ősszel értek el a csúcspontjukra, amikor a 19. helyet foglalták el a HLTV-n, de aztán jött néhány csalódást keltő eredmény és most már alig férnek be a top 30-ba. Érthető ha oskar le akart lépni és esélyt adni egy új csapatnak. Az első pletykák már meg is érkeztek oskar következő otthonáról, ami alapján viszont nem értjük, hogy miért ment el a SINNERStől.

A források szerint oskar azt a GORILLAZt vette célba, ami megalakulása óta csak a HLTV 68. helyét tudta meghódítani és szervezeti támogatást sem találtak maguknak soha. Jelenleg supra, suNny és sergej alkotja a GORILLAZ felállást, hetek óta hiányos a csapat.

Persze még nem biztos, hogy oskar hozzájuk igazol, abban viszont már most egyetért a közösség, hogy meglehetősen furcsa lenne, ha a cseh AWP-s a SINNERS mezt egy baráti mix egyenpólójára cserélné. A SINNERSbe egyébként új cseh AWP-s érkezett, az a forsyy, akit a 2021-es V4 Future Sports Festivalon az Enterprise színeiben láthattunk.

A SINNERS új felállása:

  • Sebastian "beastik" Daňo
  • Jindřich "ZEDKO" Chyba
  • Max "SHOCK" Kvapil
  • Adam "NEOFRAG" Zouhar
  • David "forsyy" Bílý
  • Tomáš "tomkeejs" Tomka (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!