Hirdetés

Jön a tuningolt 3080, csak épp milyen áron?

Frissíteni szeretné meglévő kínálatát a zöld csapat, emiatt is dobnák piacra több memóriával rendelkező kártyájukat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Winter 2021

Vitality vs. NiP

Hirdetés

Sokáig komoly csend honolt az Nvidiánál, már ami az új videokártyákat illeti, sokáig nem kaptunk hírt semmilyen új bejelentésről, a 2022-es CES első napján ehhez képest viszont egyből két új eszköz érkezéséről is lerántották a leplet. Az RTX 3050 és az RTX 3090 Ti által két újabb taggal bővült a 3000-res széria létszáma, és úgy tűnik, januárban ezzel még nem ért véget a bemutatások sorozata.

Az Nvidia ugyanis bejelentette, hogy érkezik a már piacra dobott RTX 3080-as kártyájuk több, 12 GB memóriával felszerelt eszköze. A korábbi, 2020 szeptemberében megjelent változatokban 10 GB állt rendelkezésünkre, így extar 2 GB RAM segít a még szebb kép elérésében. Ezen kívül 8960 CUDA magis fog majd benne dolgozni.

Az, hogy a kártyát mennyiért fogjuk tudni beszerezni, még nem tudni. A javasolt fogyasztói ára körülbelül 1000$ (kb. 312 ezer forint) körül várható, azonban a hosszú ideje tapasztalható készlethiány miatt a végleges árcímkére ennek az összegnek akár a kétszerese (ha nem több) is rákerülhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés