Hihetetlen, de az EA megcsinálta: javították a FIFA 22 idegesítő glitchét

Hihetetlen, de az EA megcsinálta: javították a FIFA 22 idegesítő glitchét

A legutóbbi frissítés, ami már konzolokra is elérhetővé vált, nem csak ámítás volt, egy hasznos fixet már biztosan hozott.

Egy héttel ezelőtt mutatták be PC-n a Title Update #4 névre keresztelt frissítést, január 18-án pedig konzolokra is megjelent. A tartalmat illetően a fő hangsúlyt a lövések, a kapusok és a mesterséges intelligencia kapta:

Ezek mellett viszont a FIFA 22 egyik legidegesítőbb glitchét is sikerült orvosolniuk. A lényege az volt, hogy kicsiben elvégzett sarokrúgást követően a tizenhatos sarkánál érekző társnak leadva rögtön a hosszúsarok felé kellett továbbítani a labdát, és ezáltal könnyűszerrel lehetett gólt szerezni, nagyjából minden egyes alkalommal. Azért ne tegyünk úgy, mintha meglepődnénk, mindegyik részben volt valami baromság, amivel ki lehetett babrálni az ellenféllel, és a mostani epizódban sem feltétlenül ez az egyetlen, de az biztos, hogy ez azért nagyon feltűnő glitchként volt számon tartva. Szerencsére a frissítésben tényleg odafigyeltek erre a fejlesztők, bár amilyen baklövéseket csinálnak ebben az évben is, lehet, hogy csak véletlenül töröltek valamit a programkódban, ami így orvosolta a dolgot. Az AI védők ilyenkor jobban figyelnek majd a támadókra, tehát nem igazán lehet ilyen esetben megjátszani a kívánt egyéneket, és erre a közösség tagjai is elismerően nyilatkozott. Persze nincs kizárva, hogy nem lehet megvalósítani, de ha legalább nem ingyen gól születik ilyenkor - bár ez egyben szomorú is - már megérte kiadni az updatet.

Azt mondjuk ne higyjük, hogy nem maradt más baromság a játékban, hiszen ne feledjük, EA Sports it's in the game.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!