Tank Wars: A T29 és az IS csapatok összecsapása

Tank Wars: A T29 és az IS csapatok összecsapása

Válassz oldalt, küzdj csapatodért és zsebeld be az értékes jutalmakat.

Az esemény január 14-e és január 24-e között fut, így csapatot is január 24-éig választhatsz magadnak. Keresd a Depón belül a legalsó menüpontot, és válassz csapatot magadnak.

A küldetéseket a T29 csapatával és az IS csapatával is teljesítheted, de csak azokkal a tankokkal, amik erre ki lettek választva. Légy a top 10 alap XP szerző játékos közt a csapatodban, és napi ötszöri ismétléssel 5 Tank Wars pontot szerezhetsz. A kifejleszthető tankok a T29 csapatában maga a T29, a T32, M103, T110E5 és olyan tier VIII-as prémium tankok, mint a T26E3 Eagle 7, a T26E4 SuperPershing vagy az M60 Patton, míg az IS csapatban ott az IS, az IS-3, az Object 257, az IS-7 és néhány prémium tank, mint az IS-5 vagy épp az IS-3A. Játékon belül ezeket mind tudod ellenőrizni.

Twitch adások nézésével további Tank Wars pontokat szerezhetsz, hiszen a maximális jutalom megszerzéséhez összesen 245 pont összegyűjtése szükséges. Te melyik csapatot választod?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.