Steam Sale - A legjobb játékok 5 és 10 euró alatt

Steam Sale - A legjobb játékok 5 és 10 euró alatt

Te vásároltál már valamit a mostani Steam Leárazáson?

Néhány napig tart még a 2021-es téli Steam Leárazás, aminek keretein belül ismét sok remek játékra csaphatunk le, rendkívül olcsón. Ezúttal pontosan ilyenek közül válogattunk. Azokat az 5 és 10 euró alatti játékokat gyűjtöttük össze, amik most alig kerülnek valamibe, mégis kihagyhatatlan darabok a videojátékok szerelmeseinek.

The Sims 4

Kezdésnek rögtön itt az életszimulátorok koronázatlan királya, a The Sims 4. Bár az alapjátékban nincsenek benne az azóta megjelent DLC-k, de így is sok száz órányi szórakozásra lehet elegendő, feltéve ha szeretjük azt a stílust, amit képvisel. 40 helyett, most csak 4,79 euróba kerül a játék Steamen.

Assetto Corsa

Egy örökkévalóságig lehetne veszekedni azon, hogy melyik versenyjáték a legkeményebb szimulátor, de sok értelme nem lenne. Az biztos, hogy az Assetto Corsa megköveteli a gyakorlást és a tehetséget. Ha viszont belerázódunk, akkor olyan vezetési és versenyzési élményt kínál, amit sok más játék nem tud. Most mindössze 3,99 euróba kerül.

XCOM 2

Kevés olyan nagy múltú játék van, ami még mai is érdekes. Az XCOM szerencsére ilyen. Én személy szerint a modern részek első felvonását jobban szerettem, mint az XCOM 2-t, de tény és való, hogy a második rész az elődje sok hibáját kijavította, szépen tovább vitte a sztorit és bizonyos szempontból még fejlődni is tudott. 4,99 euróért vétek lenne kihagyni.

Rainbow Six: Siege

Bár az FPS e-sport játékok között még mindig a CS:GO az úr, nem mehetünk el szó nélkül az R6S mellett sem. Az évek alatt sokat foglalkoztak vele a fejlesztők és végre amatőr és profi szinten is élvezhető, szórakoztató játék lett belőle, főleg olyan olcsón, mint most. Január 5-ig 7,99 euróért vásárolhatjuk meg Steamen.

Metro Exodus

Nem minden a multiplayer. Szerencsére akadnak még olyan fejlesztők, akik a sztoriorientált FPS-ben hisznek, ilyen például a Metro játékokat heggesztő csapat is. A trilógia záródarabja, az Exodus pedig igazán kivételesre sikeredett, ráadásul grafikailag még ma is kevés játék képes túltenni rajta. Most mindössze 9,89 euróba kerül Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!