A Major bajnok Cloud9 nem vész el, csak átalakul

A Major bajnok Cloud9 nem vész el, csak átalakul

90%-os az új EG, már csak egy játékos hiányzik.

Az utóbbi évek legjobb Major döntője volt a 2018-as bostoni, talán azóta sem láttunk olyan jó mecscet, mint akkor a Cloud9 és a FaZe között. A bajnokcsapat azonban feloszlott, mindenki ment a maga útjára és sokan azóta is az NA csodacsapat újbóli felállását várják. Lehet, hogy nem is kell már olyan sokáig várniuk.

Ha nem is a teljes csapat, de annak a magja úgy tűnik, hogy tényleg újra egymásra talál, akárcsak egy évek óta szétment pár február 14-én. A tavalyi év egyik legnagyobb csalódása, az Evil Geniuses csapata lehet a szurkolók új kedvence, hiszen friss csapatukkal nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint az NA CS:GO megmentését. Ehhez pedig kiket hívhatnának segítségül, ha nem azokat a játékosokat, akik egyszer már a csúcsra juttatták az észak-amerikai CS-t?

Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a pletykák beigazolódnak. Brehze és CeRq idén is EG mezt húzhat, melléjük viszont a régi C9 triója, Stewie2k, autimatic és RUSH érkezhetnek. Stewie és autimatic átigazolását már be is jelentették, előbbi a Liquidet hagyta ott új csapatáért, utóbbi pedig a VALORANT meccseire unt rá és jött vissza a CS:GO világába.

A Cloud9 Major győztes csapata (RUSH, autimatic, tarik, Stewie2k, Skadoodle)

Már csak RUSH hiányzik és teljes a csapat, ami mitagadás, erősnek tűnik. Feltehetőleg ma este RUSH érkezését is bejelentik, az új felállás első versenye pedig a 2022-es BLAST Premier Spring Goups lesz, amit élőben követhettek majd az esport1tv Twitch csatornáján.

Az EG új felállása:

  • Vincent "Brehze" Cayonte
  • Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
  • Jacky "Stewie2k" Yip
  • Timothy "autimatic" Ta
  • William "RUSH" Wierzba (még nincs hivatalosan bejelentve)
  • Damien "maLeK" Marcel (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!