Hirdetés

S1mple máris beszólt az új brazil csodacsapatnak

Nektek tetszik a Last Dance felállása?

Hirdetés

A NaVi ukrán sztárja, s1mple, már tavaly is összeakaszkodott a brazil CS:GO szurkolókkal. Akkor a Liquidről és FalleNről volt nem túl jó véleménnyel, amit a brazilok személyes sértésnek vettek és pár napig ment a felek között a szájkarate. Most ismét hasonló a helyzet, a szappanopera folytatódik.

Január 16-án jelentette be FalleN új projektjét, a Last Dance csapatot, amivel ismét a brazil CS:GO felvirágoztatását célozzák meg, méghozzá azzal a maggal, amelyik anno két Majort is nyert 2016-ban. A csapat máris bootcampel, gőzerővel készülnek a 2022-es szezonra, miközben az ESL ranglista furcsamód máris a legjobbak közé sorolta őket, holott még egyetlen meccset sem játszottak közösen.

S1mple streamjén előkerült a kérdés, hogy mit is szól a Last Dance-hez, fél-e már attól, hogy a brazilok elverik majd csapatát, a NaVit? Az ukrán sztárjátékos pedig ismét őszintén válaszolt, amit ismét nem tettek zsebre a brazil szurkolók.

"A Last Dance semmit sem ér majd, ezt most ki merem nektek jelenteni. Semmire sem mennek majd a csapatom ellen. Talán nyernek egy meccset idén, de semmi többet. Semmi többet."

Szerintetek mi a helyzet? Végre tényleg egy erős brazil ötöst látunk majd FalleNék személyében vagy s1mple-nek lesz igaza és erőtlen lesz a Last Dance?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • DrSynclear 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • mm1l1 3 hónapja
  Igaza van. Kiégett játékosok gyülekezete. Anno a mibr-et is major esélyesnek kiáltották ki, aztán sehol sem voltak, majd feloszlottak.
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 3 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Nokedligeccoo 3 hónapja
  Fallen az egyik kedvenc playerem, de mostanában sajnos mindig csak kesze kusza a pali
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés