Újabb mechanikát

Újabb mechanikát "koppint" a Fortnite a Warzone-tól

Az új chapterrel megérkezett csúszás után most már a futás is Warzone-osabb lesz!

Az évek során gyakorlatilag mindegy Battle Royale lopott vagy inkább szebben mondva kért kölcsön egymástól néhány mechanikát vagy ötletet. A Fortnite és az Epic Games pedig ezt nem is szégyellte soha, ha jó ötletet látott, mint például az Apexes újraéled, azt mindenféleképpen újrahasznosította. Persze mindez nem vesz el semmit a többi Battle Royale-ból, hisz három nagyon különböző játékról van szó, csupán csak az alap ötlet ugyanaz.

Ez mostanra sem változott úgy tűnik, hisz a csúszás után most ismét a Warzone ötlettárába nyúlnak bele a fejlesztők, ha hihetünk a legújabb, kiszivárogtatott információknak. HYPEX szerint ugyanis, újabb mozgással kapcsolatos mechanika érkezik a játékba, ami nem más, mint a "taktikai futás" amelynél ugyanúgy mozog majd a kameránk, mint csúszás közben.

Persze pontos időpontot ezúttal sem kaptunk, minden valószínűség szerint még akár hónapokba is telhet a mechanika implementálása. Kíváncsian várjuk, hogy ez a taktikai futás miként fest majd a játékban, addig is viszont még továbbra is élvezhetjük az igazi retro újdonságot, Tilted Towerst!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!