Egy éve már, hogy visszavonult a svéd legenda, GeT_RiGhT

Egy éve már, hogy visszavonult a svéd legenda, GeT_RiGhT

Szerintetek jó edző lenne GTR-ből?

Pár nap híján pontosan egy éve már, hogy visszavonult a Counter-Strike és a CS:GO egyik legikonikusabb alakja, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. A svéd sztárjátékos azóta is aktívan streamel, szinte napi szinten gyárt tartalmat követőinek, akiknek bizony sokszor hiányzik a különböző CS:GO tornákról.

Megemlékezve a visszavonulásának évfordulójáról, GTR AMA-t hirdetett Redditen, azaz mi, szurkolók, kérdezhettünk, ő pedig szorgalmasan válaszolt is mindenkinek. Ezek közül válogattuk most ki a legizgalmasabb kérdéseket és válaszokat.

Mi a kedvenc játékod a CS-n kívül?

GeT_RiGhT: "Volt időszak, még a 87-0 éra alatt is, amikor sok LoL-t játszottam. Majdnem olyan sokat, mint CS-t. Manapság viszont, inkább a Warzone-t vagy a Legion TD 2-t élvezem."

A karriered mely pontjára vagy a legbüszkébb?

GeT_RiGhT: "Gyakorlatilag az összes győzelmemre, amit f0resttel vagy bárki mással közösen értünk el. Remek volt látni például REZ játékát Oaklandben olyan alakulatok ellen, mint  a FaZe vagy az SK, de ott volt a DreamHack Master Malmö, amit pyth segítségével nyertünk meg és persze az örök rangadók a VeryGames ellen. De még a nehéz idők is emlékezetesek, azok amik mindennél többet tanítanak saját magadról."

Gondolkodtál valaha azon, hogy edzőként visszatérj?

GeT_RiGhT: "Őszintén szólva, nem. Voltak akik felkértek hasonló szerepekre, de sosem éreztem úgy, hogy ez lenne az én utam."

Számíthatunk valaha egy régi NiP (GeT_RiGhT, f0rest, Xizt, fifflaren, friberg) és egy régi VP (pasha, byali, Snax, TaZ, NEO) közötti showmeccsre LAN-on?

GeT_RiGhT: "Egy párszor találkoztam már ezzel a kérdésem, a válaszom továbbra is az, hogy én benne lennék. Ugyanakkor, f0rest és friberg még aktívan versenyeznek, fifflaren az USA-ban él, Xizt és én pedig mással foglaljuk le magunkat. Nem lenne olyan könnyű összehozni ezt."

Ha a te kezedben lenne az irányítás, mihez kezdenél a versenypályákkal?

GeT_RiGhT: "Eljönne a totális káosz. Kidobnám mindet és újakat hoznék."

Mit gondolsz a VALORANTról? Leválthatja valaha a CS-t?

GeT_RiGhT: "VALORANT és CS:GO, örök harc megy a két tábor között. Én úgy gondolom, hogy remek játék a VALORANT is, hozott néhány újdonságot az FPS műfajba. De, hogy valaha lesz-e olyan szintű, mint a CS? Nem, őszintén szólva ebben nem hiszek."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!