Játékoseredmények és 4 ingyenes PS5, PS4 avatar

Játékoseredmények és 4 ingyenes PS5, PS4 avatar

Február 20-ig a PS4- és PS5-felhasználók elérhetik és megoszthatják PlayStation 2021 összefoglaló jelentésüket. A Wrap-Up mellett 4 ingyenes avatar is elérhető.

A Wrap-Up tele van olyan statisztikákkal, mint a lejátszott játékok száma, a megszerzett trófeák, a PS4- és PS5-játékok játékideje stb.

Megnézhetjük a PlayStation-játékosok által 2021-ben a világ minden tájáról együttesen elért statisztikáit is, beleértve a Returnal legnépszerűbb fegyverét, a Destruction AllStars roncsainak teljes számát, valamint azon játékosok százalékos arányát, akik találkoztak Kittel, a Ratchet & Clank: Rift Apart játékban.

A négy ingyenes avatar letöltéséhez szükséges kód mind a PS5, mind a PS4 felhasználók számára elérhető, akik hozzáférnek a PlayStation 2021 összefoglaló jelentéséhez. További részletekért keresd fel a PlayStation 2021 Wrap-Up oldalát.

Mielőtt nagyon beleéljük magunkat, azért érdemes a hír kommentszekcióját megnézni, illetve figyelembe venni, hogy regisztrált PSN-fiókkal kell rendelkezni és rendelkezni kell minimum játékórával tavalyról!

Kövess Minket!