Az Arcane, és League of Legends sztárja Vi, ma délután érkezik meg a Fortnite-ba

Az Arcane, és League of Legends sztárja Vi, ma délután érkezik meg a Fortnite-ba

Jinx robbanásszerű debütálása a Fortnite-ban az Epic Gamest arra ösztönözte, hogy Powder nővérét, Vi-t is bemutassák a játékban.

Az Arcane Vi felszerelés, és kiegészítők az Item Shopban lesznek elérhetőek, méghozzá a mai nappal, tehát január 23, 18:00 órától. Az Enforcer csomag az Arcane készlet további új elemeit tartalmazza, beleértve a Piltover Warden Hammer csákányt, és a Punching Practice hangulatjelet. Az öltözékeken kívül a Fortnite játékosok megszerezhetik a Piltover Finest Loading Screen-jét, valamint Vi csákányát és hangulatjelét, ha megvásárolják az Arcane Vi csomagot. Az új Vi skin pontosan úgy fog kinézni, mint az Arcane sorozatban lévő karakter. A Piltover Enforcer hozzáadásának megünneplésére testvére, a Loose Cannon Jinx is újra megvásárolhatóvá válik. Tehát Jinx és tartozékai, az Arcane Vi debütálásával egy időben visszatérnek a Fortnite boltjába. Az Arcane Jinx felszereléseken kívül a játékosok megszerezhetik a Jinx’s Dream Monkey-t, és a Pow Pow Crusher csákányt is.  

Az Arcane szerelmesei az előcsarnokban való várakozás közben is szórakozhatnak, ha megvásárolják a Playground lobby számot a sorozat eredeti filmzenéjéből. Ezenkívül a Fortnite-játékosok bemutathatják belső kaotikus énjüket a Jinxed spray-vel, a Wreaking Havoc töltőképernyővel, és a Katchoo-val! Mindez beszerezhető az Arcane Jinx csomag bezsákmányolásával.  Mindkét nővér felszerelései, és tartozékaik megvásárolhatók lesznek a Fortnite Item Shopban január 23-án 18:00-tól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!