Budapest Five: Régi lendülettel, de új felállással tértek vissza a kék-fehérek

Budapest Five: Régi lendülettel, de új felállással tértek vissza a kék-fehérek

Hogy tetszik a régi-új csapat?

A tavalyi Budapest Five játékosai közül már sokan találtak maguknak új otthont. Kory a Sangalba igazolt, coolio pedig ONYX mezben folytatja kamion, bodito, sl3nd és msN mellett. Utóbbi játékost tavaly még BP5 meccseken is láthattuk, sokan arra számítottak, hogy a fiatal tehetség is tagja lesz az idei kezdőnek, de végül az élet másként osztotta a lapokat.

Most már viszont vészesen közel van a 2022-es szezon, szinte minden kategóriában indulnak a versenyek, így a Budapest Five sem várt tovább, bejelentették új felállásukat. Nagy meglepetés nincs a kék-fehérek között, az új ötös nagyobb részét már tavaly decemberben is láttuk közösen, most viszont új ötödikkel kiegészülve várják az idei versenyeket.

Aaron, kolor, fleav és 1NSERT2 maradtak, melléjük pedig az a gubi csatlakozott be, akit mindeddig a Békéscsabai E-sport Egyesület színeiben láthattunk. A BEE értékes játékost veszített így, a BP5 viszont bizakodva várhatja az idei szezont, immár gubival. Az ötöst MustanG edzi majd, míg a csapat menedzseléséért a magyar CS egyik ikonikus alakja, gabesson felel majd.

Egyelőre nem tudjuk, hogy az új csapatot hol láthatjuk majd elsőként, de bízunk benne, hogy 2022-ben is sok hazai és nemzetközi siker vár rájuk.

A Budapest Five új felállása:

  • Domoszlay "kolor" Ádám
  • Fodor "fleav" Levente
  • Homoki "Aaron" Áron
  • Gerencsér "1NSERT2" Dominik
  • Hegedűs "gubi" Gábor
  • Havrán "MustanG" Márk (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!