Mit tud és merre található Klombo, a Fortnite dinoszaurusza?

Mit tud és merre található Klombo, a Fortnite dinoszaurusza?

Ha még nem találkoztál Klombóval, a játékosok új kedvencével, vagy csak újra meglátogatnád, de nem tudod hol keresd, most segítünk.

Nagy meglepetést okozott a Fortnite játékosok számára az óriási, ámde többnyire barátságos dinoszaurusz megjelenése a v19.10-es frissítést követően. A Klombo nevet viselő lény első látásra ijesztően hat, de ha nem bántjuk, akkor nem jelent különösebb veszélyt. Ha valaki mégis felhergelné, az arra számítson, hogy a fegyverek nem igazán sebzik és heves ellentámadásba kezd, amely során mindent eltapos és felgyújt. Amennyiben barátságos szándékkel közelítjük meg, akkor több hasznos funkcióját is igénybe vehetjük. Ehhez először is meg kell találnunk.

Az alábbi térkép megmutatja, hogy merre kószálhat: 

Miután megtaláltuk, felmászhatunk rá, vagy meg is etethetjük. Ha felmásztunk rá, akkor a feje tetején található nyílás segítségével nagyon magasra kitud lőni és ez sok esetben hasznos lehet. Kedvenc étele a fa és Klomberries, ami egy bogyós gyümölcs. Miután ezekből kap, véletlenszerűen megajándékozik minket itemekkel, amiket a feje tetején található nyíláson lövell ki.

A gyümölcsök a következő helyeken fordulnak elő:


Összességében egy elég hasznos teremtésről van szó, éljetek bátran az általa kínálkozó lehetőségekkel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!