Gyakorlatilag csak nerf érkezik a 12.3-as frissítéssel!

Gyakorlatilag csak nerf érkezik a 12.3-as frissítéssel!

Két hős kivételével minden és mindenki gyengül!

A mai nap folyamán bejelentette a Riot a rengeteg visszajelzésnek köszönhetően ideiglenesen kiveszik a Chemtech sárkányt a játékból.

Ez azonban nem az egyetlen hír volt ezen a keddi napon, ugyanis ahogy azt megszokhattuk, hamarosan ismét érkezik egy frissítés az idézők szurdokába, ez pedig már a szezon harmadik ilyenje lesz. Ezúttal úgy tűnik, hogy inkább a gyengítéseké lesz a főszerep. Mutatjuk is, hogy pontosan mi vár ránk:

Ahogy láthatjátok Quinn és Lillia kap egyedül erősítést, míg Nami egy kicsit, Ahri pedig nagyon átalakul, ahogy arról már itt is olvashattatok nálunk:

A helyzet viszont az, hogy mindezen kívül csak és kizárólag gyengítések érkeznek. Persze a Bruiser tárgyak csak "változtatásként" vannak feltüntetve, de inkább szisztematikus nerfnek nevezhetjük őket. Ami a hősöket illeti, Zeri, Senna, Caitlyn, Amumu, Corki, Pyke mid, TF, LeBlanc és Janna gyengül majd.

Visszatérve a bruiser tárgyakra, mindegyikőjük egy kicsivel több AD-t ad majd innentől kezdve, azonban jóval kevesebb életerőt nyerünk belőle. Így a top lanerek valamennyivel többet sebeznek majd, azonban kicsit könnyebb is lesz őket megölni. Emellett még a Death's Dance-t érdemes kiemelni, ugyanis már nem csak a fizikai, de a mágikus sebzést is csökkenti majd.

Persze minderről majd hosszabban is olvashattok nálunk, ha Riot Phlox is megerősíti nekünk az érkező számokat és változtatásokat. Egyelőre tehát ez érkezik a 12.3-as frissítéssel, kíváncsian várjuk, hogy a Chemtech sárkány távozása és ez a nagy rakás nerf mennyire változtatja majd meg a jelenlegi metát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!