Magyar siker a hétvégi versenyen

Magyar siker a hétvégi versenyen

A hétvégén megrendezett Solo Cash Cup versenyen egy Magyar játékos is pénzt érő helyezést ért el. 

Január közepétől ismét elindultak a Fortnite versenyek, amelyeket heti rendszerességgel rendeznek meg, több mint két hónapon keresztül. Mint minden évben, ilyenkor a magyar játékosok is harcba szállnak a jó helyezésekért járó pénzdíjazásért és idén nem is kellett sokat várnunk az első hazai sikerre. A verseny döntőjébe az a 100 ember kvalifikálhatott, akik január 22-én a szombati fordulón a legtöbb pontot érték el. A versenyzőknek három órájuk és ezalatt tíz lejátszható meccsük volt, hogy bebizonyítsák a döntőben a helyük. Az egyik magyar résztvevő Nikola, nemhogy továbbjutott, hanem az 5. helyen zárta a kvalifikációs fordulót, ami már önmagában hatalmas sikernek mondható.

Január 23-án elérkezett a döntő napja, amely során hat mérkőzést játszott egymás ellen, az ide bejutott 100 versenyző. Hogy az erőfeszítéseik árán jutalmat nyerhessenek, a legjobb 55-be kellet kerülniük. A díjazás 200 és 1000 dollár között mozgott a helyezéstől függően. Nikola első mérkőzése nem alakult szerencsésen, de a második és a harmadik meccs folyamán sikerült olyan teljesítményt nyújtania, amely biztató volt a végeredményre nézve. 

A hat mérkőzést követően felállt a végleges sorrend és nikola-nak az 55. helyet sikerült bezsebelnie, ezzel maga mögé utasított rengeteg kiváló játékost és nem utolsó sorban, pont bekerült a nyertesek táborába, ami által 200 dollárral gazdagodott.

Nem mehetünk el a tény mellett, hogy a verseny folyamán segítségére volt MaTeXM8, aki rengeteg versenytapasztalattal rendelkezik és folyamatos tanácsokkal látta el játékostársát, így nagy szerepe volt abban, hogy sikeresen zárult a hétvége. Ezen a hétvégén is megrendezik a Solo Cash Cupot, érdemes lesz figyelemmel követni a magyar játékosokat, hátha ismét szemtanúi lehetünk egy hasonló sikernek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!