Magyarországra jön a Disney+ és nem is kell már sokat várnunk rá

Magyarországra jön a Disney+ és nem is kell már sokat várnunk rá

Moon Knight, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Pixar filmek és persze sok minden más. Ezek hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek.

Immár több, mint két éve várunk arra, hogy a Disney saját streaming szolgáltatása, a Disney+, betegye a lábát Magyarországra. 2019 novemberében indult el a szolgáltatás, de csak egy maroknyi országban, melyek közül hazánk azóta is hiányzik. Persze azt már jó ideje tudni lehetett, hogy a Disney bővíti majd a listát, most viszont végre hivatalosan is megerősítést nyert, Magyarországra jön a Disney+!

Az utóbbi két évben óriási sikernek örvendett a Disney+. Bár kevesebb országban elérhető, népszerűségben mégis magasan lekörözte például az HBO Go-t. A legfrisebb, de még tavalyi adatok szerint a Disney+ már felküzdötte magát a dobogóra, olyan platformokat előzött meg, mint a Hulu vagy az HBO Go, és csak a Netflix valamint az Amazon Prime Video van előtte a legnépszerűbb streaming szolgáltatások listáján.

Erre pedig valószínűleg rátesznek majd még egy lapáttal, hiszen a Disney friss közleménye szerint, 2022 nyarán további 42 országban teszik elérhetővé a szolgáltatásukat, köztük Magyarországon is. Vagyis néhány hónap kérdése csupán, és végre itthon is elérhetőek lesznek a Disney+ előfizetések, azok által pedig szinte végeláthatatlan tartalom.

Star Wars, Marvel, NatGeo, Pixar és persze a létező összes Disney mozifilm, rajzfilm, sorozat. Ezekkel támad majd a Disney+ itthon, pontos árakat még nem tudni, de feltehetőleg 3000 Ft körényéki árszabásra kell számítanunk.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: deviantart.com

Kövess Minket!