CS:GO: Egyre több a koronavírus fertőzött a BLAST Premier Spring mezőnyében

CS:GO: Egyre több a koronavírus fertőzött a BLAST Premier Spring mezőnyében

Jobbulást kívánunk az Astralis és a Vitality játékosának is.

Holnap kezdődik a 2022-es BLAST Premier Spring Groups CS:GO versenye, amit persze élőben követhettek majd az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu beépített, pontgyűjtő felületén is. Ma reggel már átnéztük a teljes mezőnyt, megpróbáltuk kitalálni, hogy a tavalyi bajnok, a NaVi mire lehet képes az új szezonban.

Egyetlen egy lehetőséget nem vettünk figyelembe, mi van ha lebetegszik valaki? A Groups szakaszban online játszanak majd a csapatok, a jelenlegi egészségügyi helyzet nem tette lehetővé, hogy LAN-on, stúdióban vagy akár stadionban játszanak. Sőt, sajnos úgy tűnik, hogy a koronavírus még így online is megnehezíti majd a csapatok dolgát.

Két játékos máris jelezte, hogy pozitív lett a koronavírus tesztjük, k0nfig és apEX. A dán ugye az Astralis csapatát erősíti, első ellenfelük pedig az OG lesz szombaton. K0nfig így nem tud részt venni a bootcamp edzéseken, neki sajnos a gyakorlásokra is online kell becsatlakoznia, ahogy a tétmeccseken sem ülhet majd a többiek mellett.

Ugyanez igaz sajnos apEXre is. A Vitality irányítója ma hajnalban jelentette be, hogy elkapta a vírust. Szerencsére mindkét játékos arról számolt be, hogy jól érzik magukat, nincsenek erős tüneteik. Reméljük gond nélkül átvészelik az előttük álló napokat és a vírus nem befolyásolja majd teljesítményüket a versenyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!