Itt az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Itt az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Gigantikus mechekben ülve mentjük meg a világot az Epic Games Store legújabb ajándék játékában.

Van még néhány napunk a legizgalmasabb februári megjelenésekig, ezt az időt akár arra is használhatjuk, hogy pótoljunk a gyűjteményünkből mindeddig kimaradt játékokat. Például a DAEMON X MACHINA-t, ami 2019-ben jelent meg, akkor még Nintendo Switch konzolokra, majd egy évvel később a PC-s játékosok is kipróbálhatták.

Kenichiro Tsukuda (Armored Core) és Shoji Kawamori (Ace Combat, Devil May Cry 5) közös játékában nem egy vírus és nem is az égből aláhulló bombák, sokkal inkább egy az égből aláhulló planéta okoz gondokat. A bolygók ütközése nyomán soha nem látott erők szabadulnak fel, ami az emberiség ellen fordítja a mesterséges intelligenciákat, az ellenállók számára pedig lehetővé teszi, hogy őrült mechekbe bújva harcoljanak szabadságukért.

Pörgős és látványos akciót kínál a program, egészen kiváló sztorival, kooperációs és PvP móddal is egyetemben. Nem árt persze sietni. Ahogy mindig, úgy most is jövő hét csütörtökig áll az Epic Games ajánlata. Hét napon keresztül szerezhetjük most meg a játékot költekezés nélkül, később már 60 eurónkba fáj majd.

Az ingyenes DAEMON X MACHINA-t innen szerezhetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!