Pénteken kezdődik az eddigi talán legnehezebb tank maraton

Pénteken kezdődik az eddigi talán legnehezebb tank maraton

A legkitartóbb játékosok a WZ-114-et szerezhetik meg, ami a második a tier IX-es prémium tankok sorában.

A World of Tanks következő tíz napos maratonja január 28-án kezdődik, ahol a játékosoknak lehetőségük lesz megszerezni egy teljesen új tier IX-es roham nehéz harckocsit, a WZ-114-et. A tankról tudni kell, hogy a Wargaming eredetileg tier VIII-ba szánta, de meggondolták magukat a fejlesztők, így végül tier IX-be került, ami a játékosok számára azért lehet jó hír, hiszen így nemcsak a megnövelt XP és kredit a jussuk, hanem kötvény is, -hiszen a tier IX-es prémium tankokkal már azt is szerezhetünk.

A maraton ugyan nem lett sokkal nehezebb, de az ötös és hatos szinteken jelentős lassítás tapasztalható, ahogy a nyolcadik szakasztól is kissé talán elvetette a sulykot a Wargaming. A nehézség az eddigi legnagyobb, de természetesen a tét miatt talán megéri gürcölni érte, -vagy épp pénzt áldozni rá.

A tankon túl az alábbi játékbeli jutalmakban részesültök az első szakasz teljesítésével, valamint feloldjátok vele a második szakaszt, amit teljesítve további játékbeli jutalmakban részesültök, valamint megszerezhetitek az egyedi 3D-stílust az egységre.

Te részt fogsz venni a maratonban? Beszerzed a tankot akár normál játékkal, akár valódi pénzösszeg ráfordításával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.