A NaVi-éra: Több tízezer forint minden frag után

A NaVi-éra: Több tízezer forint minden frag után

Szerintetek idén is folytatódik a NaVi-éra?

A NaVi-érát éljük a profi CS:GO-ban, ez nem kérdés. Ez persze nem azt jelenti, hogy az orosz-ukrán ötös ne lenne verhetetlen. Könnyen lehet, hogy már februárban is elkapják majd a csapatot egy-két meccs erejéig, sőt, akár az is benne lehet a pakliban, hogy lesz olyan versenyük, ahol nem jutnak dobogóra sem. Ez viszont nem töri meg a sikerüket. Más a rövid és más a hosszú távú siker. Márpedig bármi történjék, a 2022-es szezonnak úgy megyünk neki, hogy hosszú távon nincs ellenfele a NaVi-nak.

Óriási éve volt tavaly a csapatnak, megnyerték az év összes nagy versenyét, köztük a PGL Majort és az Intel Grand Slam 3. szezonját is, és most ugyanezt próbálják majd megismételni. Sikereik mellett néhány egészen izgalmas rekord is fűződik a nevükhöz.

2021-ben összesen 4,275,500 dollárt nyertek maguknak, ami már önmagában sem rossz, hát még akkor ha ezt az összeget lebontjuk pályákra, körökre, fragekre.

Így jön ki végül az, hogy pályánként 21,593 (kb. 7 millió forint), körönként 810 (kb. 260 ezer forint), fragenként pedig 236 dollárt (kb. 75 ezer forint) kerestek. Ilyen mértékben még soha, egyetlen csapat sem volt lehengerlő egyetlen év alatt. Összehasonlításképp, a Gambitnél csak 74 dollárt ért egy frag, míg például az Astralisnál mindössze 38-cat.

Hogy miként kezdődik 2022 a NaVi számára, az hamarosan kiderül. A csapat első idei versenye a BLAST Premier Spring Goups lesz, amit ma délután 3 órától élőben követhettek az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!