A 10 legmenőbb Fortnite együttműködés – I. rész

A 10 legmenőbb Fortnite együttműködés – I. rész

Összeállítottuk, hogy a több mint száz együttműködésből számunkra melyik volt a 10 legérdekesebb.

A Fortnite mondhatni az együttműködések mestere. Az idő előrehaladtával egyre sűrűbben láthattunk kollaborációkat a játékon belül, amelyeknek a száma már meghaladja a százat. Ezúttal megpróbálkoztunk kiválasztani a játék történelmének tíz legjobb és legérdekesebb együttműködését. Mivel ez igazán sok anyag lesz, a mai cikkben ötöt mutatunk be, amit holnap további öttel egészítünk ki. Kezdjünk is bele kronológiai sorrendben haladva.

1. Marvel Avangers: Infinity War x Fortnite (Season 4)

A Marvellel való együttműködést mára már teljesen természetesnek vehetik a játékosok, de annak idején ez hatalmasat szólt. Ez volt az első olyan alkalom, hogy egy másik világ elemei bekerültek a játékba, ezzel indult minden. Ekkor egy új játékmód is érkezett, ahol Thanos bőrébe bújva a Végtelen Kesztyűt használva harcolhattunk. Az LTM az Infinity Guantlet nevet viselte.

Ezt a módot természetesen mi is kipróbáltuk!

2. Marshmello x Fortnite (Season 7)

Season 7 volt az, amikor a Fortnite világába megérkezett az első koncert és egy valós személy kinézete, amelyet az Item Shopban, egy bundle formájában volt lehetőségünk megvásárolni. Marshmello, aki a világ egyik leghíresebb DJ-je, Pleasent Park-ban tartotta meg koncertjét, amin több mint 10 millió játékos vett részt élőben.

3. Borderlands 3 x Fortnite (Season X)

Chapter 1 végén a Borderlands világa egy kis időre összemosódott a Fortnite-tal, mivel a Battle Royale pályájának egyik területe teljesen átvette az ismert játéksorozat 3. részének képi világát, és emellett egy kinézet csomag is bekerült a játékba. Ez volt az első alkalom, hogy egy másik játékkal történt együttműködés.

4. Star Wars x Fortnite (Chapter 2: Season 1)

A Star Warst gondolom senkinek nem kell bemutatni és már magában hatalmas dolog, hogy sikerült a Fortnite-nak partnerségre lépnie velük. Ráadásul egy olyan eventet valósítottak meg Risky-ben, ahol a résztvevőkhöz élőben szóltak a játékon keresztül, valamint felbukkant a Millennium Falcon is. Ezután kerültek be a lézerkardok a játékba, és azóta is sokan őrzünk róla jó, és kevésbé kellemes emlékeket. 

5. Ninja x Fortnite (Chapter 2: Season 1)

A Star Wars event után nem kellet sokat várni arra, hogy egy újabb epikus együttműködés történjen, hiszen még abban a seasonben bekerült a játékba Ninja, mint skin. Ő volt akkoriban a legnézettebb Fortnite streamer, és összességében is az egyik leghíresebb tartalomgyártó

Holnap jövünk a következő öt legmenőbb együttműködéssel, de addig is írjátok le, hogy nektek melyek a kedvenceitek, no meg lessetek rá a lenti képre kattintva a galériára is néhány kiemelt pillanatért a felsorolt eventekből.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!