CS:GO: Elmarad a WePlay Academy League 3 LAN-döntője

CS:GO: Elmarad a WePlay Academy League 3 LAN-döntője

Szerintetek melyik csapat lesz a WePlay Academy League 3. szezonjának bajnoka?

Nem sok LAN-verseny volt tavaly, a koronavírus jelentette egészségügyi veszély miatt a legtöbb tornát online közegben tartották, de azért volt egy két kivétel is. A nyári IEM Köln stúdiós LAN volt, a Majorön és a BLAST Premier Fall Final versenyét a közönség is látogathatta és ugyancsak LAN döntőket pakolt le elénk a WePlay is, nem is akármilyeneket.

Már az Academy League első szezonja is látványás színpaddal és persze parázs meccsekkel vonzotta a nézőket, a második szezonban pedig mindenre rátettek még egy lapáttal. Gyönyörű volt a színpadkép, a nemzetközi stáb is bámulatos stúdióban kapott helyet, egyszerűen sehol sem lehetett fogást találni a WePlay szervezésén. Ezt vártuk a harmadik szezontól is, de erről most le kell mondanunk.

A WePlay Academy League 3. szezonjának döntője online zajlik majd, elmarad a korábban meghirdetett LAN. Az egyre fokozódó orosz-ukrán konfliktus és a koronavírus okozta kockázatok miatt a szervezők és a csapatok közösen hozták meg a döntést, miszerint online szakasszal ér véget a verseny.

Négy csapat esélyes még a bajnoki címre. Az immár torzsi nélküli MOUZ NXT, a BIG Academy, a Spirit Academy és az Astralis Talent. A legtöbb sansza ezúttal is a MOUZ NXT-csapatának van, hiába torzsi hiánya, a harmadik szezonben eddig egyetlen egy alkalommal kaptak ki.

A második szezon döntőjét bemutató galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerintetek melyik csapat lesz a WePlay Academy League 3. szezonjának bajnoka?

  • 67 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 17 %