CS:GO: Érthetetlen, de a PGL tartja a tavaszi Majort

CS:GO: Érthetetlen, de a PGL tartja a tavaszi Majort

Idén már a harmadik PGL Major jön, reméljük színvonalasabb lesz, mint az első kettő.

Bár a döntő emlékezetes és izgalmas volt, a 2021-es PGL Majort mégis csalódásként éltük meg. Hiányoztak a matricák, legalábbis részben, igénytelen volt az online közvetítés és a helyszín sem váltott ki semmilyen ingert az emberből. Túlzás nélkül, a BLAST Premier Fall Final versenyének szebb, látványosabb helyszíne volt, mint a Majornek.

Ennek ellenére, mégis a PGL kapta 2022 első Majorét. Annak nagyon örülünk, hogy májusban Majorön szurkolhatunk kedvceinknek, annak már kevésbé, hogy ezért a versenyért ismét a PGL felel majd. Belgiumban, Antwerpen városában kap helyet a torna, amit a közönség május 19. és 22. között látogathat majd.

Antwerpen főtere és a városháza épülete

Persze sok még a kérdőjel. Az elkövetkező hetekben folyamatosan jönnek majd az információk a Majorről, hiszen egyelőre még azt sem tudjuk, hogy mikor kezdődik a jegyértékesítés, a tornát megelőző RMR-versenyekről nem is beszélve. Őszintén reméljük, hogy a koronavírus nem szól majd bele az előkészületekbe, hogy minden ütemterv szerint halad majd, ahogy azt is, hogy ha már harmadjára is esélyt kap a PGL, akkor talán most kijavítják a saját hibáikat.

Mindeközben a pletykák szerint az őszi Major az IEM One: Rio lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!