Újabb játékot jelentett be a CD Projekt Red

Újabb játékot jelentett be a CD Projekt Red

A fejlesztők szerint a játék ráadásul még idén megjelenne.

Bejelentette a lengyel CD Projekt Red, hogy egy új single player játékon dolgoznak, amely még az idén megjelenne. A Project Golden Nekker kódnevű játék a Witcher 3 kiegészítőjén, a Gwent kártyajátékon alapulna, viszont eltérő lesz attól, elsődleges célja inkább az lenne, hogy „egy magával ragadó egyjátékos élményt” nyújtson. A játékhoz ráadásul nem is lesz szükség a CPDR Gwent játékára sem, anélkül is futtatható lenne.

„Ez nem egy másik Witcher Tales játék lenne, attól eltérne. Egy olyan játékon dolgozunk, amely inkább egyjátékos módjával ragadná meg a figyelmet a kompetitív, online játszható Gwenttel ellentétben." – nyilatkozta a játék kapcsán Pawel Burza, a Gwent kommunikációjáért felelős vezető.

Természetesen a Gwent sem szorulna háttérbe, a fejlesztőcég már meg is osztotta a 2022-es évre szóló terveit, milyen újdonságok várhatók. A Golden Nekker pedig az első CDPR játék lenne a Cyberpunk 2077 2020-as megjelenése óta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.