Újabb platformra készít Warcraft-játékot a Blizzard

Újabb platformra készít Warcraft-játékot a Blizzard

A tervek szerint a játékra ráadásul nem is kell sokat várnunk, mire megjelenik.

Közzétette a 2021 IV. negyedévére visszatekintő pénzügyi összefoglalóját az Activision Blizzard, melynek végén jövőbeli terveiket is megosztották. Ezek között tervezik a Warcraft-univerzum kibővítését is, amely szerint egy mobiltelefonos játék jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Arról már lehetett tudni, hogy a Blizzard dolgozik nem is egy, hanem két mobilos Warcraft-játékon: még tavaly augusztusban jelentették be mindezt, azonban akkor semmi konkrétumot nem tudtunk meg azon kívül, hogy dolgoznak rajta.

Ezúttal sem tudtunk meg sokkal többet, a bejelentés is úgy fogalmaz, hogy új élményt szeretnének kínálni, illetve tartalommal kibővíteni a Warcraft-univerzumot. Annyi viszont kiderült, hogy a játék még az idei évben megjelenne, egyaránt Androidra és iOS-re is, így remélhetőleg hamarosan több információt tudunk meg erről a címről.

Jelenleg az egyetlen mobiltelefonos játék, mely a Warcraft-univerzumot eleveníti meg, a Hearthstone, mely 2014 áprilisában jelent meg iOS-re és ugyanezen év végén Androidra. A Hearthstone azonban egy kártyajáték, összességében teljesen eltér a World of Warcraft RPG-, vagy az első három Warcraft-cím RTS-világától.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!