Két, a Warcraft-világában játszódó mobiljátékon is dolgozik a Blizzard

Két, a Warcraft-világában játszódó mobiljátékon is dolgozik a Blizzard

A cég körül zajlódó botrányok ellenére sem állnak le a munkával.

Az utóbbi hetekben egyszer sem azzal került be a hírekbe az Activision Blizzard, hogy milyen új projekten dolgoznak a fejlesztők. A cég ellen indított per mélyen felháborította a videojátékos-közösséget, a múlt héten az elnök is beadta a lemondását, többen pedig úgy látják, hogy ebből a gödörből talán sosem fog már kilábalni a Blizzard.

Most viszont arról számolt be a fejlesztőcsapat, hogy a soron következő projektjük a Warcraft világát érinti. Ez azonban nem egy teljesen új MMO játék, egy új World of Warcraft-kiegészítő, vagy még egy Warcraft 3 reboot lesz, helyette a mobiltelefonok felé összpontosítana a cég, ráadásul nem is egy, hanem két játékot is készítenének erre a platformra.

Sajnos kevés infót osztottak meg a fejlesztők, annyit azonban elárultak, hogy a fejlesztés külön-külön szakaszban jár a két játéknál. A játékokat illetően, hogy az univerzumban időben mikor fognak játszódni, illetve pontosan milyen stílusú játék lesz, a klasszikus RTS-eket fogja-e megidézni, vagy a World of Warcraftra fog-e hajazni, már nem árultak el semmit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!