Letörölted a BF 2042-t? – Most ingyenes a World War 3!

Letörölted a BF 2042-t? – Most ingyenes a World War 3!

Íme egy remek játék a Battlefield 2042 helyett.

Maradjunk annyiban, hogy a Battlefield 2042 nem sikerült valami jól, és akkor még finoman fogalmaztunk. Csalódott játékosok tízezreivel van tele az internet, akik bár még reménykednek benne, hogy egyszer élvezetes lesz a BF 2042, szépen lassan mindenki kezdi elfogadni, hogy tegyenek bármekkora csodát is a fejlesztők, ez a játék már sohasem lesz sikeres.

Szerencsére van alternatívája a bosszús játékosoknak. Egyrészt bármikor visszamehetnek a BF3, BF4, BF1 és BFV valamelyikének szervereire, másrészt pedig ott a World War 3. A The Farm 51 játéka immár jó pár éve Early Access stádiumban van, de folyamatosan fejlesztik és folyamatosan egyre több játékost vonz maga köré.

Ráadásul a fejlesztők pontosan tudják, hogy ha valamikor, akkor most könnyedén megnyerhetik maguknak a csalódott Battlefield fanokat. Éppen ezért, február 7-ig, egész pontosan február 7. délután 1 óráig bárki ingyenesen kipróbálhatja  a játékot. Ehhez nem kell más tennünk, mint ellátogatni a World War 3 Steames adatlapjára, majd az ott található "Hozzáférés kérése" gombra bökve máris kipróbálhatjuk a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!