CS:GO: Visszatért a Spirit!

CS:GO: Visszatért a Spirit!

Reméljük idén jóval nagyobb győzelmek várnak a csapatra.

Óriási fejlődésen esett át a teljes CIS-régió az utóbbi 3 évben. Megjöttek a fiatal, új játékosaik, a csapatok pedig szinte azonnal szárnyalni kezdtek. Ezt sokan a javukra tudták fordítani, például a NaVi vagy a Gambit, de többen belebuktak. A Nemiga és a forZe például még mindig nem tudott kitörtni a másodosztályból, a Virtus.pro is felemás eredményeket tud felmutatni, a Spirit pedig bár közel volt a sikerhez, végül ők is elbuktak.

A csapat szinte egész évben a HLTV Top 10 környékén táncolt tavaly, ott voltak szinte minden nagy versenyen, de az igazán fontos eredményeket sosem sikerült elérniük. Akkor telt be a pohár, amikor a PGL Majort is a csalódástkeltő 17-19. helyen zárták. Az akkori csapat tavaly novemberben kispadra került, a Spirit újjáépítési szakaszba lépett és a mai napig csak találgatni tudtuk, hogy milyen felállással térhetnek majd vissza.

Végül egy régi-új alakulat mellett döntöttek. Chopper, magixx és degster visszatérnek a tavalyi ötösből, melléjük két roppant fiatal, feltörekvő orosz játékos csatlakozik, a 18 éves Patsi és a 19 éves s1ren. Az új ötöst az a hally edzi majd, aki tavaly a Spirit Academy edzője, majd a nagy csapat helyettes edzője volt.

Az új csapat első meccse ma este 6 órától kezdődik. A Tricked ötösével állnak majd szemben a Pinnacle Winter Series 2 régiós megmérettetésén.

A Spirit új felállása:

  • Leonid "chopper" Vishnyakov
  • Boris "magixx" Vorobyev
  • Abdulkhalik "degster" Gasanov
  • Robert "Patsi" Isyanov
  • Pavel "s1ren" Ogloblin
  • Sergey "hally" Shavayev (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!