CS:GO: Új svéd csapatban játszik a Major győztes duó, JW és flusha

CS:GO: Új svéd csapatban játszik a Major győztes duó, JW és flusha

Ez lehet majd az új Fnatic?

Sajnos rég elmúltak már azok az idők, amikor az egyszerre látványosan és rettentő okosan játszó svéd csapatok, a Fnatic és a NiP, dominálni tudták a mezőnyt. A legnagyobb legendáik közül már többen visszavonultak, vannak azonban akik még az utolsó fűszálakba kapaszkodnak. Ilyen például JW és flusha.

A háromszoros Major győztes duó már beírta a nevét a CS:GO történelem könyvébe, ennyivel azonban nem elégszenek meg és még mindig új sikereket keresnek maguknak. Sokak szerint jobb a csúcson abbahagyni, kicsit ez az érzésünk nekünk is. JW tavaly októberben került ki a Fnatic kezdőjéből, azóta csak egy-egy meccsen láttuk őt beugróként. Flusha már korábban elhagyta a csapatot és a GORILLAZ projektet próbálta sikerre vinni, sajnos eredménytelenül. Hosszú hónapok alatt sem találtak maguknak szervezetet, amit képviselhetnének, ami támogatná őket, így a svéd legenda onnan is dobbantott.

Ők ketten most úgy döntöttek, hogy összeállnak egy új svéd mix, a HeLlSlAyErZ élén. Ahogy az lenni szokott, sok éves tapasztalatukat fiatalos hévvel, feltörekvő játékosokkal egészítették ki. Három svéd fiatal, a 18 éves Leo "Svedjehed" Svedjehed, a 19 éves Casper "SHiNE" Wennerberg és a 20 éves Isak "kasi" Walhed csatalkozott melléjük. Tegnap már a REPUBLEAGUE 3. szezonjának nyílt európai selejtezőjében játszottak. Szereztek néhány szép győzelmet, végül azonban a Nexus megállította őket a legjobb 32 között.

Kíváncsian várjuk, hogy az új csapat miként folytatja tovább. Nem sokan szavaznak nekik bizalmat, de talán éppen egy új sikeres svéd ötös születésének lehetünk szemtanúi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!