CS:GO: Ropz covidos és mindjárt kezdődik az IEM Katowice

CS:GO: Ropz covidos és mindjárt kezdődik az IEM Katowice

Nagy bajban a FaZe, kieshet a keretből a legerősebb játékosuk.

Nem sok van már hátra, innentől már fél lábon állva is kibírjuk a 2022-es IEM Katowice versenyéig. Az 1 millió dollárt és persze a világ legjobb csapatainak meccseit kínáló torna jövőhét kedden kezdődik, a Play-In szakasszal, ahol többek között szerverre lép majd a FaZe is. Az a FaZe, amelyik idén megszerezte ropzt és amelyik az észt kimagasló lurker játékával már odacsapott az asztalra a BLAST Premier Spring Goups állomásán.

Az IEM Katowice versenyére is nagy reményekkel érkezett a csapat, de rögtön a bootcamp első napján beütött a krach. Ropzt pozitív eredménnyel tesztelték koronavírusra, ami ebben az esetben kifejezetten negatív hírnek számít. Főleg, hogy ropz szervezete hevesebben reagált a vírusra, mint mondjuk kéthete apEXé. Az észt játékos erősebb tünetektől szenved, így valószínűleg a verseny első pár napját is ki kell hagynia. Karanténkötelezettsége február 19-ig tart, vagyis ropz jó eséllyel nem játszik majd a Play-Inben és ha továbbjutnak, akkor a Main Stage első napjaiban sem.

A megoldást ismét a svéd legenda, olofmeister jelenthetné, csakhogy ő már tegnap közölte, hogy New Yorkba utazik a napokban, egyszerűen nem lesz elérhető a meccsek idején. Nem várt oldalról érkezhet segítség, ropz bejelentésére ugyanis pasha regált, aki már is felajánlotta szolgálatait.

Hivatalos bejelentés azonban még nem érkezett, egyelőre nem tudni, hogy a FaZe milyen felállással lép majd szerverre Lengyelországban. Az IEM Katowice meccseit magyar kommentárral követheted majd az esport1tv Twitch csatornán, február 15. és 27. között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!