CS:GO: Kitiltott edzővel építene új csapatot allu

CS:GO: Kitiltott edzővel építene új csapatot allu

Teljesen finn alakulattal tér vissza a 15 hónapra kitiltott Twista, és a helyi mezőnyben botrányhőssé váló allu.

Aleksi allu Jalli és Slaava „Twista Räsänen újra együtt dolgozhatnak, miután egy finn interjúban utóbbi egy teljesen új csapatról mesélt az ő vezetésükkel. Twista korábban 15 hónapos eltiltást kapott az ESIC-től a coach bug használatáért, ezért 2021 során nem igen hallhattunk felőle. Ez február 1-jén járt le, de az ENCE-nél betöltött pozíciójába került.

Allu tavaly májusban került ki a patinás szervezet tagjai közül, amikor nemzetközi felállásra váltottak. Az új, teljesen finn projekt mögött még nincs támogatás, de Twista szerint több szervezettel is folynak beszélgetések: „Szeretnénk alaposan átgondolni, kivel visszük tovább a projektet, hogy a célok biztosan illeszkedjenek. Valójában mindaddig nyitottak vagyunk az ajánlatokra, amíg be nem jelentjük a szervezetet.”

A felállást is leleplezte a finn edző. Nem éppen teljesen új, fiatal tehetségekről van szó, inkább korábban lemaradókról. A 29 éves allu mellett a 28 éves ZOREE lesz a két hibrid AWP-s, akik majd cserélgetik a zöld fegyvert egymás között. A többiek fiatalabbak, SADDYX egy 20 éves lurker játékos, a 25 éves arvid pedig IGL – ők ketten korábban csapattársak voltak már az SJ nevű finn alakulatban. A 23 éves oopee lesz az ötödik ember, ő a nemrég széthullott hREDS-ből érkezik riflerként. Twista munkáját fogja segíteni még egy segédedző is, xartE. A 30 éves játékos oopeeval játszott egészen januárig, most viszont úgy látszik szögre akasztja az egeret a korábbi IGL.

Allu és Twista új csapatának neve ideiglenesen „ideiglenes” lesz, azaz team temp:

Aleksi "⁠allu⁠" Jalli
Tuomas "⁠SADDYX⁠" Louhimaa
Olli "⁠oopee⁠" Piispanen
Lasse "⁠ZOREE⁠" Uronen
Tony "⁠arvid⁠" Niemelä

Slaava "⁠Twista⁠" Räsänen (edző)
Mikko "⁠xartE⁠" Välimaa (segédedző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!