Ennyi Fortnite játékos van 2022-ben

Ennyi Fortnite játékos van 2022-ben

Bár a Fortnite talán már nem örvend akkora népszerűségnek, mint egykor, még mindig a legkedveltebb játékok közé tartozik. De vajon hányan játsszák 2022-ben?

A Epic Gamesnek még a battle royale játékok kezdeti felfutását sikerült meglovagolnia azzal, hogy az eredeti Save The World mód elemeiből létrehoztak, viszonylag hamar, egy battle royale játékmódot is. A különlegessége abban rejlett, hogy a játékosoknak lehetőségük volt építeni, és a mai napig ez a Fortnite battle royale központi eleme és sikerének a fő kulcsa.

Sok népszerű játékkiadóhoz hasonlóan az Epic sem osztja meg rendszeresen a Fortnite játékosainak számát a közösséggel. Azt tudjuk, hogy több mint 350 millió regisztrált felhasználó van és ez a szám folyamatosan növekszik. A játék a 2020. decemberi Galactus eseménnyel elérte a 15 millió egyidejű játékost, ami elképesztően nagy szám. Ehhez hasonlóan nagy érdeklődést hozott a 2020 áprilisában megrendezett Travis Scott koncert, amin 12 millióan vettek részt.

Azt, hogy jelenleg milyen szintű a napi aktivitás, már nehezebb megtudni. A PlayerCounter szerint ez a szám a Fortnite esetében körülbelül három-nyolc millió egyidejű játékos közé tehető és naponta tízmilliók jelentkeznek be.

Ezekből a számokból egyértelműen látszik, hogy a Fortnite még mindig egy kiemelkedően népszerű játék. Chapter 2-ben voltak kisebb hullámvölgyek, de a Chapter 3 újításai sok játékost motiváltak a folytatásra, valamint új embereket is sikerült bevonzaniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!