Hivatalos: Készül a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 is

Hivatalos: Készül a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 is

Végre új Call of Duty címek, ráadásul a lehető legjobb csapattól.

Jó ideje hallani már a következő Call of Duty játékokról. Mostanában viszont az mozgatta a leginkább a játékosokat, hogy az Activision-Blizzard felvásárlása után, vajon lesznek-e CoD-ok a Sony gépein is? A Microsoft nyilatkozatai szerint igen, bár azt meg kell hagyni, hogy okosan fogalmaznak, senki ne vegyen még rá mérget, hogy 5 év múlva is lesznek PlayStationön Call of Duty játékosok. Az viszont biztos, hogy jön a Modern Warfare 2 és a Warzone 2!

Azt hittük, hogy a bejelentésnek óriási bulit csapnak, hogy a csapból is CoD folyik majd, ehhez képest az új játékokat az új community update utolsó soraiban leplezték le. Az első és legfontosabb hír, hogy a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 is az eddigi legjobb CoD-okat szállító csapat, az Infinity Ward keze nyomát viselik.

Azt is megerősítették, hogy mindkét játék egy vadiúj grafikus motort kapott, ami nem csak soha nem látott látvánnyal mozgatja a játékokat, de óriási stabilitást is jelent majd számukra. Végre búcsút inthetünk a mostani Warzone borzasztó FPS-ingadozásainak?

Sajnos új előzetes, képek, infómorzsák még nem jöttek, de bizakodva várjuk a hétvégét. Egy ütős új Call of Duty trailer megrengetné az internetet. Addig is néhány pletykára tudunk támaszkodni, melyek szerint a Modern Warfare 2 története a kolumbiai drogkereskedelem és drogkartell körül folyik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!