Az jövőbeli Call of Duty játékok is elérhetőek lesznek a Sony konzolján

Az jövőbeli Call of Duty játékok is elérhetőek lesznek a Sony konzolján

A legfrissebb hírek szerint a Call of Duty játékok elérhetőek maradnak PlayStationön.

Amióta a Microsoft bejelentette a nagy felvásárlást, számtalan kérdés merült fel, főként a PlayStationt használók körében. Az egyik legnagyobb kérdőjel, hogy mi lesz a Call of Duty sorsa? Az már kiderült, hogy a következő három CoD játék biztosan elérhető lesz a Sony konzolján is.

A Microsoft most azt állítja, hogy „a meglévő megállapodáson túl" is játszható marad a Call of Duty és a többi népszerű Activision Blizzard játék is PlayStationön.

„A Microsoft továbbra is elérhetővé teszi a Call of Duty-t és más népszerű Activision Blizzard játékokat PlayStationön az Activisionnel kötött szerződések időtartama alatt" - írta a Microsoft. „És elköteleztük magunkat a Sony felé, hogy a meglévő megállapodáson túl, a jövőben is játszhatóvá tesszük a Sony-rajongók számára kedvenc játékaikat."

Ez azt jelenti, hogy olyan játékok, mint a Diablo és az Overwatch is platformfüggetlenek maradnak. Ettől függetlenül a két év leteltével a Microsofton fog múlni, hogy ígéretükhöz híven továbbra is kiadják-e PlayStationre az adott játékokat, vagy változtatnak eredeti elképzelésükön. Tavaly miután felvásárolták a Bethesdát szintén megígérték, hogy továbbiakban is elérhetőek lesznek a Bethesda játékokat a konzolon, de a Redfallt és a Starfieldet már Xbox és PC-exkluzív termékként jelentették be.

Ezen hírek hallatán a PS-t használók kicsit fellélegezhetnek, de hosszútávon még így sem érezhetik teljes biztonságban kedvenc játékaik sorsát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!