Három új Call of Duty játékról szivárogtak ki információk

Három új Call of Duty játékról szivárogtak ki információk

Többek között az is kitudódott, hogy már javában készül a Warzone 2.

Múlt hét óta találgatják a játékosok, hogy az Activision-Blizzard felvásárlása nyomán, vajon mi lesz a Call of Duty játékokkal? Van, aki nem hisz abban, hogy a Microsoft pusztán jófejségből a Sony konzoljaira is megjelentetné az új CoD-okat, még akkor sem, ha éppen Phil Spencer mást mond.

Névtelen források viszont azt állítják, hogy két évig még biztosan lesz Call of Duty PS konzolokon is. Az informátorok szerint, már a felvásárlás előtt megyezett három CoD sorsáról az Activision és a Sony, azt pedig nem mondhatja csak úgy fel a Microsoft. Ezzel együtt azt is kiszivárogtatták, hogy már javában készül a Warzone 2.

Hiszen a benfentes informátorok szerint, a három szóban forgó CoD a 2022-es, a 2023-mas és a Warzone 2, amit szintén 2023-ban terveznek megjelentetni.

Két évre tehát úgy tűnik, hogy megnyugodhatnak a PlayStationös Call of Duty fanok, utána viszont nem tudni mi lesz. Nem csak exkluzivítás szemponjából izgalmas most a Call of Duty széria jövője, de a Microsoft égisze alatt lehet, hogy teljes egészében átalakul majd a most ismert CoD. Nem lennék meglepődve, ha 2023 után már nem évente jönnének az új epizódok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!