CS:GO: Ez a projekt vezetett az Astralis hanyatlásához?

CS:GO: Ez a projekt vezetett az Astralis hanyatlásához?

Szerinted mire lesz képes az Astralis az IEM Katowice CS:GO-versenyén?

Volt idő, amikor nem gondoltuk volna, hogy az Astralis-éra valaha végetérhet. A négyszeres Major győztes csapat évekig dominálta a mezőnyt, ráadásul olyan fölényesen, amire előtte és azóta sem volt példa. Végül azonban megszakadt a szériájuk, elfogytak a bajnoki trófeák, alulmaradtak a Majorön, felbomlott az aranykori ötösük, ma pedig kis túlzással, de már az életben maradásért küzdenek.

Nincs túl jó formában az Astralis, többek szerint a jelenlegi felállással soha nem is lesznek, legalábbis addig nem, amíg nem szereznek egy erősebb AWP-st Lucky helyett. Sokak szerint az tett be igazán a csapatnak, amikor anno erőltetni próbálták a 6 és 7 emberes felállásokat. Az egykori terveik között még egy 10 emberes Astralis is szerepelt, de időközben kibukott, hogy már 6 játékossal sem működik igazán jól az alakulat.

„Igen, ez így van. Nem működnek a hat emberes felállások, legalábbis nem úgy, ahogy mostanában próbálkoznak velük. Olyan extra emberre lenne szükség, aki nem szeretne minden meccsen játszani, aki szeret leülni és megfigyelni a játékot, aki újat tud mutatni, amikor szerverre lép. Nem hiszem, hogy a hat emberes felállás lenne az Astralis jövője." - válaszolta gla1ve, amikor a dexerto arról kérdezte, hogy a több, mint öt játékos hátráltatja-e egy csapat felkészülését.

Bubzkjit nemrég el is engedték, a fiatal dán hazája egyik TV-csatornájánál dolgozik majd, ahol az ESL és BLAST közvetítéseken lesz elemző. A mostani Astralisnak pedig nincs sok ideje lendületbe jönni. Pár nap és kezdődik az IEM Katowice, onnantól pedig szinte megállás nélkül jönnek a versenyek.

Az IEM Katowice meccseit magyar kommentárral követheted majd az esport1tv Twitch csatornán, február 15. és 27. között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mire lesz képes az Astralis az IEM Katowice CS:GO-versenyén?

  • 0 %
  • 0 %
  • 29 %
  • 57 %
  • 14 %