CS:GO: Végre búcsút intett Bubzkji az Astralis csapatának

CS:GO: Végre búcsút intett Bubzkji az Astralis csapatának

Te melyik csapatban látnád szívesen Bubzkjit?

Az egyik legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező CS:GO-csapat az Astralis, amelyik tényleg ritkán hibázik, de azért akad olyanra is példa. Egy fiatal dán tehetséget például már elpazaroltak, Bubzkji ugyanis lelépett az Astralistól, karrierje pedig egészen más mederben folytatódik.

Bubzkjira 20 évesen figyelt fel az e-sport világ, amikor MVP díjat nyert a 2019-es V4 Future Sports Festival CS:GO-bajnokságában. Akkor még a Tricked színeiben játszott, majd a V4FSF után szinte azonnal kivásárolta a teljes csapatot a MAD Lions. Ezek után sajnos elmaradtak az eredmények, a MAD Lions nagy csalódás volt, nem úgy Bubzkji, aki még a vesztes meccseken is szárnyalt. Olyannyira, hogy 2020 nyarán le is igazolta őt az Astralis, a világverő és négyszeres Major győztes Astralis. Bármennyire is egy álom beteljesülésének tűnt akkor, ez volt Bubzkji karrierjének legnagyobb hibája.

Persze ki az, aki fiatal dánként visszautasítja az Astralist? Aligha van ilyen játékos, pedig Bubzkji lehet jobban járt volna. A lehető legrosszabbkor került a csapathoz, abban az időszakban, amikor az Astralis sem tudta mit is szeretnének. Öt emberes csapat? Hat emberes csapat? Es3tag? Bubzkji? Sajnos bármilyen választ is adtak éppen a kérdésekre, mindig Bubzkji húzta a rövidebbet. Több, mint másfél év alatt, mindössze 86 pályát játszott a csapat színeiben.

Úgy tűnik most telt be a pohár. Bár Bubzkjit még szerződés kötötte az Astralishoz, azt közös megegyezéssel felbontották a felek. A dán játékos mostantól szabadon igazolható bárki számára, de elsőként az e-sport más területein próbálja ki magát. Új csapat helyett a dán TV-hez igazolt. Dániában a Tv2 csatorna is közvetíti az ESL és BLAST versenyeket, Bubzkji pedig ezeken az adásokon dolgozik majd elemzőként.

Ez persze nem zárja ki, hogy a jövőben profi csapatban is szerepet vállaljon, egyelőre azonban a TV mellett tette le a voksát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!