Nincs túl jó véleménnyel a Lost Arkról Shroud és xQc

Nincs túl jó véleménnyel a Lost Arkról Shroud és xQc

Sok játékost szippantott be a február 11-én megjelent MMO, de vannak így is, akiknek nem nyerte el tetszését.

Elképesztő népszerűségre tett szert a február 11-én megjelent Lost Ark: a Steam statisztikái szerint még a CS:GO-nál is több játékost vonzott be a közelmúltban elérhetővé vált MMO. Vannak azonban olyan tartalomgyártók, akiknek ellenben nem nyerte el tetszését a játék, Summit1g például a szintlépési rendszere miatt nem tudta megkedvelni, míg Dr Disrespect azzal indokoltakimaradását, hogy ez szerinte „az a játék, ahol nem lehetne különbséget tenni, hogy ki a jobb játékos".

Ennél hosszabban fogalmazott xQc. Egyik élő adásában beszélt arról, hogy fog-e valaha játszani a játékkal, amelyre elég egyértelmű választ adott.

„Hogy fogok-e játszani a Lost Arkkal? Valószínűleg nem. Eléggé olyan játéknak tűnik, melybe sok időt kell fektetni. Nem igazán az én ízlésemnek való. Egész életemben MMO-kkal játszottam, volt bennük elég részem. Nem érdekel az sem, hogy mennyire népszerűek? Tudjátok, miért? Mert nem játszom valamivel csak azért, mert népszerű. Ennyire egyszerű."

Shroud már ennél markánsabban fogalmazott. Már a megjelenés előtt azt mondta, hogy a harcrendszer nem nyerte el tetszését, ezután viszont még tovább ment: állítása szerint a játék a legunalmasabb azok közül, amellyel valaha játszott.

„Lehet, hogy játszom ma a Lost Arkkal. De nem tudom, hogy meddig fogom élvezni. Már a béta során éreztem, hogy ez a legunalmasabb játék, amivel valaha játszottam, de csak azért, mert szintet léptem. Megvan rá az esély, hogy játszok vele, megunom, ahogy lépek előre és abbahagyom még azelőtt, hogy a legmagasabbat elérem. Annyira unalmas ez a rendszer. Nem tudom, mégis mire gondoltak [a fejlesztők], mikor a döntéseket meghozták."

A streamerek véleménye ellenére a Lost Ark továbbra is tartja népszerűségét: cikkünk megjelenésekor is több, mint 1 millió játékos gépén fut a játék és Twitchen is hasonló nézettségi számokat tud elérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!