Fortnite: A játékon belül is nézhető lesz az FNCS

Fortnite: A játékon belül is nézhető lesz az FNCS

Készült egy Creative map, ahol többek között a barátainkkal közösen nézhetjük az FNCS-t.

A Fortnite a hivatalos YouTube csatornáján jelentette be, hogy készítettek egy Creative pályát, ahol lehetőségünk lesz a játék belül is nézni az FNCS-t.

A 2022-es FNCS február 17-én indul. A kvalifikációs mérkőzések február 17. és 18. valamint február 18. és 19. között lesznek megtartva két részben. Az elődöntőkre február 24-27-én kerül sor, a döntő pedig március 5-6-án lesz. Ismét rengeteg pénz kerül kiosztásra a versenyzők között. A nyereményalap összesen több mint 3 millió dollár, ennek pedig az európai régió díjazása teszi ki közel a felét, 1,362,500 dollárt.

Az Epic Games erre az alkalomra elkészítette a Legends Landing pályát, ahol a játékosok együtt tudják nézni a fordulókat, egy gyönyörűen kialakított környezetben. A kedvenceinknek való szurkolás mellett lehetőségünk adódik box fightolni és célba lőni, a győztesek pedig bónusz XP-t kapnak jutalom gyanánt. A map február 18-ától lesz elérhető a következő kóddal: 3303-7480-5925

A kreatívban való közös eseménynézés sok lehetőséget hordozhat magában a jövőre nézve, akár az együttműködések kapcsán is. Ti az FNCS alatt megfogjátok látogatni a Legends Landinget?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!